rochie de mireasa 2012 restaurante nunta
Nunta regala: Kate & William | Organizare de Nunti, nunta, nunti, aranjamente nunta
targuri de nunti 2012, cand nu se fac nunti in 2012
nunta
Floria.ro
nunti

Nunta regala: Kate & William

Prinţul William şi Kate Middleton au devenit vineri soţ şi soţie, iar nunta regală – cel mai important eveniment al secolului- a fost urmărit de milioane de oameni din întreaga lume.

Londra a fost asaltată în ultimele zile de mii de oameni care doreau să fie alături de cei doi în “una dintre cele mai frumoase zile din viaţa lor”, aşa cum au numit-o cuplul princiar. Unii dintre ei au ales chiar şi să doarmă pe străzi, în faţa palatului Buckingham pentru a prinde un loc cu vedere la balcon, acolo unde avea să fie unul dintre cele mai importante momente a ceremoniei regale.

În dimineaţa zilei nunţii regale, mii de steaguri britanice fluturau pe străzile împănzite de oameni, iar poliţişti se aflau la fiecare colţ. Aproximativ 5000 de poliţişti erau pe străzi, dar şi acoperişurile clădirilor erau păzite de lunetişti. Nici o măsură de securitate nu a fost trecută cu vederea, iar poliţia a descoperit un vehicul suspect în faţa hotelului unde era cazată Kate Middleton. Din fericire, alarma era una falsă, însă forţele de securitate au evacuat în linişte zona pentru a nu-şi asuma nici un risc.

În acest timp pregătirile de la Westminister Abbey erau pe ultima sută de metri, iar oamenii au putut să vadă penru prima dată decoraţiunile din interiorul clădirii care erau impresionante. Catedrala era plină de flori, dar cel mai inedit element de décor au fost arţari care au fost aşezaţi de-a lungul covorului roşu ce ducea până la altar. Se pare că Kate a insistat ca aceşti arbori să fie prezenţi în catedrală pentru că dorea să aducă natura în mijlocul ceremoniei, potrivit corespondenţilor BBC. După încheierea nunţii regale, arţarii- simbolul modestiei urmează să fie plantaţi la Highgrove House.

Invitaţi de seamă şi surprize

Pe măsură ce timpul trecea, primii invitaţi au început să apară la Westminister Abbey, iar defilarea de modă începuse. Ţinute din ce în ce mai inedite, pălării de tot felul şi designeri de marcă.

Apoi, toate privirile au fost acaparate de sosirea unor invitaţi celebri- soţii Beckham. Apariţia cuplului a stârnit oarecare rumoare atât printre cei prezenţi la eveniment, cât şi în presa britanică care comenta ţinuta celor doi. Pentru nunta regală, Victoria a ales o rochie creaţie proprie, de culoare neagră şi desigur o mică pălărie Philip Treacy de aceeaşi culoare, iar David purta un costum negru cu cravată gri Ralph Lauren.

Pentru unii ţinuta lor era prea simplă, pentru alţii era numai potrivită: simplă, dar chic. Invitaţii de seamă ai cuplului regal, nume importante din viaţa politică precum premierul David Cameron sau celebrităţi precum Elton John au sosit pe rând la Westminister Abbey stârnind cu fiecare apariţie interesul presei pentru ţinuta lor.

Dar momentele importante ale aceste părţi a zilei, adică sosirea mirelui şi a miresei avea să fie precedată de o surpriză pusă la punct de Regina Elisabeta. Astfel, în dimineaţa nunţii, regina a anunţat că prinţul William a primit titlul de Duce de Cambridge, iar Kate se va numi Alteţea sa Ducesa de Cambridge. Pe lângă acest titlu, William a mai fost numit şi Conte de Strathearn şi Baron de Carrickfergus.

Ceremonia regală şi rochia miresei

Prinţul William şi fratele său, Henry care îi era şi cavaler de onoare au fost primii care au ajuns la catedrală. Cei doi au plecat de la Clarence House în jurul orei de 12 şi s-au îndreptat spre Westminister într-o limuzină de stat.

Prinţul William purta uniformă roşie corespunzătoare gradului de colonel în Irish Guards, un regiment din armata regală de infanterie cu butoni aurii şi mănuşi albe. Fratele său, Harry a purtat şi el o uniforma echivalentă rangului de căpitan în Household Cavalry. Cei doi au salutat din maşină mulţimea care a început să îi ovaţioneze, iar William părea mai mult fericit decât emoţionat.

După cei doi fraţi, la Westminister şi-au făcut apariţia mama miresei- Carole Middleton care era însoţită de fratele lui Kate, James. Apoi au urmat prinţul Charles şi soţia sa Camila. Regina Elisabeta, împreună cu Ducele de Edinburgh şi-au făcut intrarea în acorduri imperiale. Regina s-a remarcat şi de această dată prin ţinuta ei, rochie galben-canar.

Însă momentul apariţiei miresei s-a lăsat puţin aşteptat deoarece Kate a ajuns la catedrală la 13:00. Kate Middleton a parcurs drumul de la hotelul unde era cazată şi până la catedrală, acompaniată de aplauzele şi strigătele oamenilor pe care i-a impresionat prin apariţia spectaculoasă. Ea a purtat o rochie semnată de casa Alexander McQueen albă, cu trenă lungă ce se presupune că a costat 30.000 de lire şi a fost plătită de părinţii săi, conform tradiţiei.

Kate purta şi un voal lung, ce îi acoperea faţa, şi tiara cu diamante, ce au fost purtate şi de Regina Mamă. Chiar şi William a fost profund impresionat de apariţia lui Kate şi i-a spus că arată “absolut minunat” şi a încurajat-o glumind că are loc doar o “chestiune simplă de familie”, potrivit The Telegraph. După doar câteva minute, cei doi au ajuns în faţa altarului unde şi-au jurat “credinţă, dragoste şi loialitate”. Kate nu a promis să i se supună prinţului William, dar şi el a refuzat să poarte verighetă.

_____________

Site-uri partenere:

Super Oferte la preturi reduse

Lenjerii de pat Moderne

WOW: produsele cautate de tine

Oferte Black Friday

Cupoane pentru reduceri

Sfaturi despre cum sa alegi lenjerii de pat

The best suite of autoblogging products.
Floria.ro
targuri de nunti 2012, cand nu se fac nunti in 2012 rochie de mireasa 2012 restaurante nunta

Comments are closed

Categories

Efecte de lumini si fum, Formatii, Fotografi,Servicii foto, Hostess, Inchiriere logistica, Inele logodna, Informatii Utile, Interpreti, Invitatii nunta, Lautari/Taraf, Limuzine, Lumanari cununie, Luna de miere, Make-up, hair-styling, Marturii, Masini de epoca, Mireasa Nunti, VIP Restaurante din Bucuresti, Rochii de mireasa, Rochii de ocazie, Saloane infrumusetare, Sonorizare/DJ, Tort nunta, Transport invitati, Verighete Video, Filmari nunta,
Adauga la Agregator.ro

Daca ti-ai propus sa te casatoresti este important sa afli care sunt ultimele tendinte.

 
 

Inscrie-te la newsletter si primesti periodic informatii complete despre cum sa ai o nunta de vis !

 

Numele (*)

Email (*)

Data nuntii

Oras nunta

 
Log in - Free Premium Wordpress Themes